Prins drogat la volan in localitatea Badon

Polițiștii din Șimleu Silvaniei au condus la sediul poliției 7 bărbați și 3 femei, după scandalul de duminică
8 august 2023
10 PERSOANE RETINUTE DUPA SCANDALUL DIN SIMLEU SILVANIEI
9 august 2023

Prins drogat la volan in localitatea Badon

Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența substanțelor cu caracter psihoactiv și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Miercuri, 9 august a.c., la ora 00.43, pe D.N. 1 F în localitatea Badon, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Mirșid, județul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a ieșit pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri sălăjeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *