PRINS DROGAT LA VOLAN ȘI CU PLICURI DE DROGURI ÎN RUCSAC

Poliţiştii au reţinut șase permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare
15 februarie 2023
Cercetat de polițiștii de investigații criminale pentru că și-ar fi însușit pe nedrept un card bancar
15 februarie 2023

PRINS DROGAT LA VOLAN ȘI CU PLICURI DE DROGURI ÎN RUCSAC

Depistat în trafic, în timp ce conducea sub influenţa substanţelor psihoactive şi având asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cadrul acțiunii de marți, 14 februarie a.c., la ora 12.00, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe Pasarela C.F.R, la intrare în localitatea sălăjeană Crișeni, un autoturism care se deplasa pe direcţia Zalău – Mirşid, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Zalău.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv. Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

Totodată, polițiștii au efectuat controlul autoturismului și au identificat într-un rucsac al tânărului, aflat pe scaunul din față, mai multe plicuri transparente care conțineau o substanță cristalină, precum și fragmente vegetale, de culoare verde-olive, despre care există suspiciunea că fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere. Astfel de substanțe au fost descoperite și în vestimentația tânărului.

Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de substanţe şi fragmente vegetale şi au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a produce efecte pshihoactive şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Toată documentația a fost înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *