Prinsi cu mata in sac

Acidente grave
Au condus sub influenta alcoolului
22 septembrie 2008
Plata impozitelor
30 septembrie ultimul termen de plata a impozitelor
23 septembrie 2008

Prinsi cu mata in sac

Prisi la furatÎn data de 19.09.2008, ora 17,33, M. Alexandru, din Cuciulat, a sesizat Poliţia despre faptul că două persoane încearcă să sustragă materiale din fier din incinta Punctului de lucru Cuciulat al

unei firme clujene. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la postul comunal Băbeni, care i-au identificat pe cei doi bărbaţi: N. Iosif, din Letca, şi F. Ionuţ, din Cozla, care încercau să fure fier vechi din carieră.
În data de 20.09.2008, ora 06,00, P. Lucia, din Şimleu Silvaniei, a sesizat Poliţia, reclamând că, în cursul nopţii de 19/20.09.2008, persoane necunoscute au intrat într-un local de alimentaţie publică, de unde au sustras bunuri în valoare de 700 lei. Poliţiştii şimleuani au efectuat o serie de verificări în zona localului, identificându-l pe L. Viorel, din Zalău, care avea asupra sa mai multe bunuri, a căror provenienţă nu o putea justifica. Acesta a fost cercetat în stare de reţinere timp de 23 de ore, după care instanţa de judecată a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, având în vedere că mai era cercetat şi în alte dosare penale.

 

Tincuta Dumuta, Purtator de cuvant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *