PROIECT FINANȚAT DE CONSILIUL JUDETEAN SĂLAJ, LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN ORTELEC

ÎNTÂLNIREA CONSILIULUI DIRECTOR AL ASOCIAȚIEI SECRETARILOR GENERALI AI JUDEȚELOR DIN ROMÂNIA
3 iunie 2022
Accident la iesire din Jibou
6 iunie 2022

PROIECT FINANȚAT DE CONSILIUL JUDETEAN SĂLAJ, LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN ORTELEC

Elevii Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” și colegii lor de la Școala Gimnazială „Porolissum” s-au bucurat de o după-masă însorită, plină de culoare, veselie și energie, în cadrul proiectului „Promovăm valorile olimpismului prin educație și mișcare”, susținut financiar de la bugetul Consiliului Județean Sălaj prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative.

 Astăzi, în curtea unității de învățământ din cartierul Ortelec, școlari mai mici și mai mari au dansat, s-au bucurat, au învățat despre importanța mișcării în creșterea și dezvoltarea lor și s-au luat la întrecere în probele de alergare. Participanții au fost răsplătiți cu medalii, diplome și tricouri.

 În acest an, Consiliul Județean Sălaj finanțează 100 de proiecte sportive, de tineret și recreative, cu suma totală de 480.000 de lei.

‼️ Conform contractului, beneficiarii proiectelor de finanțare vor furniza finanțatorului, cu cel puțin cinci zile înainte de desfășurarea activităților, informații relevante cu privire la acestea (anunț privind data, ora și locul desfășurării, modificări apărute etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.