PROSTIE SAU GHINION? SOFERI BAUTI PRINSI DE POLITISTI

Confiscare cherestea
27 septembrie 2021
Prins fara permis dupa un accident
27 septembrie 2021

PROSTIE SAU GHINION? SOFERI BAUTI PRINSI DE POLITISTI

La data de 25 septembrie a.c., ora 01:34, în localitatea Ciumărna, un bărbat, de 34 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod, oprindu-se în gardul unui imobil din localitate.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Românași.

Polițiștii au testat, cu aparatul Etilotest, conducătorul auto, rezultând că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, respectiv avea 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, atât pentru conducere sub influența alcoolului, cât și pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

La data de 25 septembrie a.c., ora 17:42, polițiștii orașului Șimleu Silvaniei au oprit în trafic, pe Drumul Județean 110E, în localitatea Plopiș, un autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, din comună.

Polițiștii au testat șoferul, iar rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot sâmbătă, 25 septembrie, la ora 19:51, polițiștii din Șimleu Silvaniei au depistat în trafic, pe strada Ialomiței, din Șimleu Silvaniei, un autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, domiciliat în oraș.

Testarea acestuia cu aparatul Etilotest a indicat 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă, sub supravegherea unității de parchet competente.

La data de 26 septembrie a.c., ora 17:39, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 105, între localitățile Măeriște și Giurtelecu Șimleului, un autoturism, condus de un bărbat, din comuna Carastelec, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul Etilotest a indicat 1, 30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.