Rapita si sechestrata timp de o saptamana

deseuri
Au fost colectate 6 tone de deşeuri electrice
10 noiembrie 2008
Intoxicatie
Intoxicat cu monoxid de carbon
11 noiembrie 2008

Rapita si sechestrata timp de o saptamana

Politia În data de 30.10.2008, poliţiştii de la postul comunal Dragu, judeţul Sălaj, au fost sesizaţi de către L. Maria, de 50 ani, din localitatea Voivodeni, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18,00,

în timp ce se deplasa cu căruţa între localităţile Dragu şi Voivodeni, împreună cu fiul de 25 de ani şi fiica, în vârstă de 11 ani, a fost acostată de un grup de 6 persoane din localitatea Dragu, care, prin ameninţare cu acte de violenţă, au luat-o pe fată, apoi au plecat cu două autoturisme, în direcţie necunoscută.

În perioada scursă de atunci, poliţiştii şi jandarmii au organizat mai multe acţiuni în zona împădurită de pe raza comunei Dragu, iar în data de 7 noiembrie fata a fost găsită într-un adăpost improvizat din pădure, dar „răpitorii” au reuşit să fugă.

Cu acordul familiei, minora a fost dusă de către poliţişti la medicul ginecolog şi medicul legist, ocazie cu care s-a stabilit că minora nu şi-a pierdut virginitatea.

Din discuţiile purtate cu fata, poliţiştii au stabilit că persoanele care au luat-o delângă mama sa sunt L. Iulian, de 45 ani, şi L. Kent, de 17 ani, ambii din Dragu. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *