Realizari de 80%

Vaccinare
A inceput campania de vaccinare antigripala
8 octombrie 2008
AJOFM
Rata somajului in crestere
8 octombrie 2008

PrimarieLucrări derulate de primărie în cartier Meseş – etape 2007

 

s-a elaborat Proiectul Tehnic – amenajare acces carosabil şi pietonal, canalizare menajeră, pluvială, alimentare cu apă şi iluminat public cartier Meseş

4 aprilie 2008

Se fac primii paşi în vederea demarării lucrărilor în cartierul Meseş

Aproximativ 30 de persoane au participat, în sala Avram Iancu a primăriei, la dezbaterea publică referitoare la obiectivul de investiţii „Amenajare Acces Carosabil şi Pietonal, Alimentare cu Apă, Canalizare Menajeră, Pluvială şi Iluminat Public în Cartier Meseş”. Celor prezenţi, specialiştii din primărie le-au prezentat planul elaborat de SC Drumex SRL Cluj Napoca şi le-au răspuns întrebărilor referitoare la drumuri de acces, demarare lucrări sau etape ale acestora.

Valoarea totală a investiţiei „Amenajare Acces Carosabil şi Pietonal, Alimentare cu Apă, Canalizare Menajeră, Pluvială şi Iluminat Public în Cartier Meseş” este de 44.204.398 lei (fără TVA).

14 aprilie

A avut loc licitaţia pentru lucrările menţionate. Câştigătorul licitaţiei – SC Inserco SRL în asociere cu SC Lotus SA şi SC Bitunova SA. Lucrările se vor executa în perioada 2008-2011.

 

3 octombrie

Anunţ în presă – Primăria municipiului Zalău a început execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii „Amenajare acces carosabil şi pietonal, alimentare cu apă, canalizare menajeră, pluvială şi iluminat public în cartier Meseş„ (fosta fermă pomicolă Meseş – Direcţia Agricolă).

În prima fază de execuţie constructorul a pichetat traseul drumurilor din etapa I si II, motiv pentru care proprietarii de terenuri din zonă sînt invitaţi să viziteze amplasamentele în vederea soluţionării posibilelor cazuri de neconcordanţă între proiect şi realitatea din teren.

8.10.2008

La această dată s-a realizat 80% din accesul principal, respectiv devierea reţelelor de termoficare, reţele de apă, cabluri electrice şi de telefonie, aflate la intersecţia str. Corneliu Coposu cu str. C1 (accesul în cartier Meseş).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *