Reorganizarea activității cabinetelor medicale în specialitățile boli infecțioase și pneumologie

REȚINUT A DOUA OARĂ PENTRU SĂVÂRȘIREA DE INFRACȚIUNII CONTRA PATRIMONIULUI
1 iulie 2021
Servicii de testare COVID-19, la cerere
1 iulie 2021

Reorganizarea activității cabinetelor medicale în specialitățile boli infecțioase și pneumologie

In contextul scăderii ratei de incidență la nivelul județului și a ratei de ocupare a paturilor pentru pacienții cu infecția COVID-19, pentru a veni în sprijinul pacienților și a le facilita accesul la servicii medicale paraclinice (servicii de radiologie și laborator), Spitalul Județean de Urgență Zalău reorganizează activitatea cabinetelor medicale în specialitățile boli infecțioase și pneumologie.

Începând cu data de 1 iulie 2021, cabinetele din imobilul situat în stada Păcii nr. 10 (fosta Policlinică Stomatologică) vor funcționa astfel:
cabinetul medical în specialitatea boli infecțioase va funcționa în locația din strada Tudor Vladimirescu nr. 28 (Secția Boli Infecțioase), cu următorul program pentru consultații (în luna iulie): zilnic, luni – vineri, în intervalul orar 1000-1200 . Programul de consultații pentru lunile următoare va fi adus la cunoștința publicului în timp util;
cabinetele medicale (două cabinete) în specialitatea pneumologie vor funcționa în locația din strada Tudor Vladimirescu nr. 28 (Secția Pneumologie), cu următorul program pentru consultații: zilnic, luni-vineri, în intervalul orar 800-1400. Numărul de telefon pentru programări: 0756078360.

Albert Rodica – MANAGER

întocmit Ortelecan Mariana, serviciul RUNOS

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *