Reținut de polițiști și arestat de magistrați, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie

Locuri de muncă vacante în țară și străinătate
23 aprilie 2024
PARADA COSTUMELOR ECO LA ȘCOALA GH. LAZĂR ZALĂU
23 aprilie 2024

Reținut de polițiști și arestat de magistrați, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Zalău, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 20/21 aprilie a.c., bărbatul de 29 de ani ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin din municipiul Zalău, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Luni, 22 aprilie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *