Reținut de polițiștii sălăjeni, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului
5 iulie 2023
Bănuiţi că ar fi sustras 1.890 de kilograme de material feros din incinta unei societăţi comerciale, identificaţi cu operativitate de poliţiştii sălăjeni
5 iulie 2023

Reținut de polițiștii sălăjeni, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Marți, 4 iulie a.c., la ora 15.18, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din comuna sălăjeană Românași, cu privire la faptul că, un bărbat, față de care fusese emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, ar fi încălcat obligația de a nu se apropia de mama și sora acestuia și, în timp ce se aflau în fața unei societăți comerciale din localitatea Românași, le-ar fi amenințat pe cele două femei, provocându-le o stare de temere.

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, alături de jandarmii sălăjeni, s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana ca fiind un tânăr de 21 de ani, din localitatea Românași.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de tânărul de 21 de ani.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii sălăjeni continuă cerectările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *