S-a rasturnat cu ATV-ul in Ortelec

Salvati Copiii Romania a dotat spitalul cu o masa radianta pentru copiii nascuti prematuri
29 februarie 2020
Express Service Calin angajeaza mecanic si ajutor de mecanic
2 martie 2020

S-a rasturnat cu ATV-ul in Ortelec

Cand dorinta de adrenalina si neatentia se unesc, pericolul este foarte aproape. Asa s-a intamplat si de 1 Martie, cand un barbat s-a rasturnat cu ATV-ul in cartierul Ortelec al municipiului Zalau. Apelul pe 112 relata faptul ca o persoana aflata in stare de inconstienta se afla intinsa pe drum ,dupa ce s-ar fi rasturnat cu ATV-UL, sustin martorii oculari. La fata locului s-a deplasat o echipa Smurd care a acordat ingrijirile necesare tanarului. Politistii fac masuratori pentru a stabilii cu exactitate ce s-a intamplat.
Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmediaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *