S-a răsturnat cu motocultorul pe partea carosabilă

Coliziune între un camion şi o bicicletă
23 mai 2022
ATENȚIE ȘOFERI! ASTFEL DE CONTROALE VOR CONTINUA
23 mai 2022

S-a răsturnat cu motocultorul pe partea carosabilă

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă ca urmare a unui accident de circulaţie produs în localitatea Agrij. O persoană a fost transportată la spital.

La data de 22 mai a.c., ora 17.36, un tânăr de 31 de ani, din comuna Agrij, conducea un motocultor pe Drumul Comunal 72, iar la intersecţia cu strada Văii a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unui copil de 11 ani, pasager în remorcă.

Victima a fost transportată la spital, pentru investigaţii.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru conducerea pe drumurile publice a altor vehicule decât cele care trebuie înmatriculate sau înregistrate, vehiculele trase sau împinse cu mâna, bicicletele şi trotinetele electrice, faptă prevăzută de Ordonaţa de Urgenţă numărul 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.