Scandal la un local din Zalau

Aurelian-Corneliu David a fost numit în funcția de judecător la Judecătoria Șimleu Silvaniei
12 ianuarie 2020
SIMEX ambasadorul Romanei in Rusia si spatiul ex-URSS
13 ianuarie 2020

Scandal la un local din Zalau

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., la ora 23.09, Poliția a fost sesizată despre faptul că în zona unui local din municipiu are loc un scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat scandalul și au identificat persoanele implicate. Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, țoți din municipiul Zalău.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

Până în prezent nu au fost depuse plangeri pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

 

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *