Să păstrăm apele curate!

Politia
Numarul accidentelor grave in crestere
13 noiembrie 2008
Primarie
Zălăuanii care nu au primit taloanele medicale pot sa le solicite
14 noiembrie 2008

Să păstrăm apele curate!

DastPETştele şi meDOZA au trecut cu bine de bariera relevanţei locale


Campania „Să păstrăm apele curate!” a câştigat finala Festivalului Green Awards 2008, la categoria „Best Green International Campaign”.

Festivitatea de aseară, din capitala Marii Britanii, a reunit participanţi de marcă din întreaga lume: specialişti de mediu, de relaţii publice şi advertising, ecologişti şi jurnalişti.

Juriul a declarat campania „Să păstrăm apele curate!” câştigătoare, punctând: creativitatea, claritatea ideilor şi spiritul novator al conceptelor de „PETşte” şi „meDOZĂ”. Acesta a fost compus din 19 personalităţi şi prezidat de baroneasa Peta Buscombe, director executiv al Advertising Association.

Reamintim că această campanie naţională a fost susţinută în teritoriu de fiecare Direcţie de Apă, la ea participând: elevi, studenţi, autorităţi locale, jurnalişti, agenţi economici şi organizaţii non-guvernamentale.

În cadrul proiectului, au fost montate, în toate bazinele hidrografice, coşuri metalice, destinate colectării selective a deşeurilor: plastic, hârtie şi metal, oferite de Holcim( România).

Este încurajator să ştim că principiile pentru o viaţă sănătoasă, pe care le-am promovat prin această campanie, generează rezultate şi recunoaştere pe plan internaţional. De aceea, acest premiu, ne obligă, pe fiecare dintre noi, să fim mai responsabili, conştienţi fiind că poluarea apelor şi a mediului ne afectează sănătatea, a declarat Marius Mînzat, directorul Direcţiei Apelor Someş-Tisa( DAST).

Îi invităm pe cei care doresc să afle mai multe informaţii despre campanie si să îşi exprime punctul de vedere să acceseze pagina web www.apecurate.blogspot.c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *