Scandal între mai multe persoane în Șimleu Silvaniei

„CÂND DROGURILE ȘI ALCOOLUL PREIAU VOLANUL, SE ÎNCHIDE DRUMUL LIBERTĂȚII.”
7 august 2023
Ceremonia dedicată împlinirii a 422 de ani de la Bătălia de la Guruslău
7 august 2023

Scandal între mai multe persoane în Șimleu Silvaniei

Polițiștii din Șimleu Silvaniei au aplanat cu operativitate un conflict stradal iscat între mai multe persoane.

Duminică, 6 august a.c., la ora 22.56, polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că pe strada Independenței din Șimleu Silvaniei are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au aplanat starea conflictuală iscată.

Polițiștii au identificat persoanele implicate în scandal ca fiind șase bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 26 și 62 de ani, toți din Șimleu Silvaniei, care, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la achiziționarea unui imobil, s-ar fi amenințat reciproc, adresându-și injurii și cuvinte jignitoare și ar fi blocat traficul rutier, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii public.

De asemenea, față de un bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *