Se refac marcajele la trecerile de pietoni

Spital Zalau
INFO SPITAL Zalau
13 februarie 2008
Prefectura Salaj
Telverde la Prefectura Salaj
13 februarie 2008

Se refac marcajele la trecerile de pietoni

Primaria ZalauÎn această săptămână, Direcţia Generală de Administrare a Domeniului Public (DGADP) a demarat acţiunea de marcaj a trecerilor de pietoni, într-o primă

etapă a celor din zona şcolilor şi a Spitalului de Urgenţă Zalău. „Echipa de la DGADP a profitat de vremea bună şi a pornit această activitate, amânând deocamdată montarea semafoarelor cronometru.  Tot în funcţie de cum ne lasă vremea efectuăm lucrări de întreţinere pe drumurile de pământ dar şi lucrări de toaletare”  informează Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.
Marcajele sînt realizate cu vopsea acrilică în doi componenţi, cu o garanţie de 24 de luni. Au fost marcate trecerile de pietoni din zona Spitalului de Urgenţă – Str. S. Bărnuţiu şi Str. Sf. Vineri, în zona Unităţii Militare şi pe Str. Tudor Vladimirescu, în zona Şcolii Porolissum. Programul din acestă perioadă va continua cu marcajul trecerilor de pietoni din zona Grup Şcolar Voievod Gelu, Al. Papiu Ilarian (spre S. Bărnuţiu).
În municipiul Zalău au fost înlocuite prin DGADP, într-o primă etapă, 24 de semafoare pentru pietoni şi 15 semafoare pentru vehicule şi au fost montate 5 semafoare cronometru. Tot în cadrul acestei acţiuni au fost montate şi două semafoare cu buton pentru pietoni (în zona Rominserv şi în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă). Aceste semafoare noi urmează să fie racordate la curent electric, astfel încât să fie funcţionale.

Maria Manuela Ghiurutan,
purtator de cuvant

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *