Inspectoratul Scolar
Fara teme in vacanta
29 ianuarie 2008
Jandarmeria Salaj
Hoti de fier vechi prinsi de jandarmi
1 februarie 2008

Si-a omorat sotia

Politia SalajDupă ce şi-a omorât soţia,

Un bărbat a fugit cu maşina fratelui său

Centrul Operaţional şi Apeluri de Urgenţă al IPJ Sălaj a fost sesizat, ieri, în jurul orei 16,33, prin aplicaţia 112, de către o femeie din localitatea Sutor (comuna Zimbor), jud. Sălaj care a anunţat că vecina sa, M. Margareta, de 24 ani, a fost găsită moartă în locuinţă de către soacra acesteia.

            Primii sosiţi la faţa locului au fost lucrătorii postului de poliţie comunal, care, în urma primelor verificări efectuate, au constatat că victima prezenta, în zona toracică, mai multe plăgi înţepate.

Din dicuţiile purtate cu vecinii, poliţiştii au mai stabilit că soţul tinerei femei, M. Vasile, de 38 ani, a dispărut de la locuinţa comună cu puţin timp înainte de sesizarea Poliţiei, cu un autoturism marca Dacia 1310, proprietatea fratelui său.

            În urma datelor obţinute, Poliţia a declanşat o amplă acţiune de căutare şi identificare a autoturismului cu care plecase soţul victimei, în urma căreia, în jurul orelor 17,30, acesta a fost identificat în trafic, la intrarea în municipiul Zalău, fiind oprit de către echipajele de poliţie rutieră şi reţinut.

            După ce suspectul a fost prins, o echipă formată din poliţişti, procuror şi medic legist, s-a deplasat împreună cu acesta în localitatea Sutor, unde bărbatul şi-a recunoscut fapta, declarând că, în timp ce se aflau în locuinţa proprie, în urma unui conflict spontan, şi-a înţepat soţia în zona toracică de mai multe ori, cu un cuţit, după care a plecat în grabă de la domiciliu, cu maşina fratelui său, intenţionând să se sustragă cercetărilor.

Cei doi soţi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reţinut şi în cursul acestei zile urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

sursa: http://sj.politiaromana.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *