Siguranţa rutieră în atenţia poliţiştilor

Valea cu miros de mortaciune
28 aprilie 2020
Poliţiştii din cadrul a două secţii de poliţie în acţiune pentru siguranţa cetăţenilor
28 aprilie 2020

Siguranţa rutieră în atenţia poliţiştilor

Peste 400 de sancţiuni contravenţionale au aplicat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, la sfârşitul săptămânii trecute, participaţilor la trafic care nu au respectat regulile de circulaţie, dar şi celor care nu au respectat Ordonanţele Militare.

În perioada 25-26 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat două acţiuni, la nivel judeţean, ce au avut ca scop siguranţa traficului rutier.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 406 sancţiuni contravenţionale, din care 351 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, 37 pentru nerespectarea Ordonanţei Militare şi 18 au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, în perioada de referinţă, poliţiştii au retras trei certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării 40 de permise de conducere, din care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cinci pentru depăşire neregulamentară, patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, şi un permis de conducere a fost reţinut pentru neacordare de prioritate la pietoni.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *