ȘOFER PRINS DROGAT LA VOLAN ÎN ZALĂU

4 masini distruse in Crasna
24 ianuarie 2023
A RUPT OGLINDA RETROVIZOARE A UNEI AMBULANȚE
25 ianuarie 2023

ȘOFER PRINS DROGAT LA VOLAN ÎN ZALĂU

Luni, 23 ianuarie a.c., la ora 21.45, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, un tânăr de 20 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

De asemenea, sâmbătă, 21 ianuarie a.c., la ora 00.04, tot pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Zalău, care manifesta un comportament neadecvat.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorilor auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri sălăjeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.