Soferita a patruns pe contrasens si intrat in coliziune cu

ACȚIUNE DE AMPLOARE ÎN MUNICIPIUL ZALĂU
18 septembrie 2022
La Multi Ani cu sanatate Marton Gombos, corespondent ZTV
18 septembrie 2022

Soferita a patruns pe contrasens si intrat in coliziune cu

Astăzi, 18 septembrie, în jurul orei 17:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați să intervină la un accident de circulație cu victime, în localitatea Var.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără, de 20 de ani, din comuna Bălan, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 1H, între localitățile Var și Jibou, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului au rezultat pagube materiale, iar șoferii implicați au fost asistați la fața locului de echipajul medical, însă au refuzat să fie transportați la o unitate medicală pentru investigații.

Polițiștii rutieri vor soluționa evenimentul rutier ca accident cu pagube materiale, șoferița urmând să fie sancționată contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis poza la redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/ztv.ro/ e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.