Șoferul de 22 de ani s-a rasturnat cu mașina pe Meseș

124 de creșe noi în România
1 septembrie 2022
S-A GĂSIT O MONEDĂ VECHE DIN AUR ÎN CURTEA CNS ZALĂU
2 septembrie 2022

Șoferul de 22 de ani s-a rasturnat cu mașina pe Meseș

Astăzi, 2 septembrie, în jurul orei 12:40, pe Drumul Național 1F, în zona Meseș s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a două persoane.
Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un tânăr de 22 de ani, din Zalău în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 1F, în zona Meseș, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, respectiv curbă la dreapta și carosabil umed, a derapat și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe pavilion.
În urma evenimentului, doi pasageri ai autoturismului, un bărbat de 84 de ani și o femeie de 83 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la o unitate medicală pentru investigații.
Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.
Polițiști continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii accidentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.
Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/groups/ztvmedia, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.