SOFERUL L-A OMORAT SI A PARASIT LOCUL ACCIDENTULUI

Persoana decapitata intr-un accident rutier
27 februarie 2020
Polițiștii din Sălaj au donat sânge
28 februarie 2020

SOFERUL L-A OMORAT SI A PARASIT LOCUL ACCIDENTULUI

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte comise în seara zilei de 27 februarie a.c.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, la data menţionată, ora 18.40, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe direcţia Satu Mare – Zalău, în localitatea Sălăjeni,  a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Bocşa, care se afla căzut pe acostamentul drumului. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat la ora 23.30 la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *