Subprefectul Virgil Țurcaș, strivit de acoperișul unui foișor

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş a murit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
21 iunie 2022
Stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania, sectoarele Nădășelu-Mihăiești și Mihăiești-Zimbor
21 iunie 2022

Subprefectul Virgil Țurcaș, strivit de acoperișul unui foișor

Astăzi, 21 iunie, în jurul amiezii, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost solicitați să intervină în localitatea Hurez, comuna Hororatu Crasnei, unde două persoane au fost rănite în urma prăbușirii unui foișor.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție, ambulanță și SMURD, stabilindu-se faptul că, patru persoane au fost rănite.

Una dintre acestea, un bărbat, de 52 de ani, din Zalău a fost rănit grav.

În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi stabilizat, fiind declarat decesul.

Ceilalți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 55 și 57 de ani, doi din municipiul Zalău și unul din comuna Cizer, au suferit leziuni ușoare, doar unul dintre aceștia fiind transportat la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub suparvegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/groups/ztvmedia e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.