Szabo Edit, bucatareasa de succes

Dupa ce a experimentat trei morti clinice, Securitatea l-a banuit de relatii cu extraterestrii!
8 aprilie 2012
Incendiu de la o butelie in Doba
9 aprilie 2012

Szabo Edit, bucatareasa de succes

Szabo Edit este  o femeie care pune suflet  atunci cand gateste. A lucrat 15 ani in Ungaria ca bucatareasa intr-un restaurant unde

 

a avut o surpriza din partea clientilor care i-au apreciat mancarea. Asa ca intr-o zi s-a trezit ca o cauta niste jurnalisti care au intervievat-o pentru o revista renumita. Dupa atatia ani de munca doamna Edit lucreaza in restaurantul fiului ei si participa la concursuri de gastronomie. Cel mai important pas pentru succesul mesei de Pasti e alegerea mielului, sustine aceasta. O data ajuns in bucatarie, mielul intra pe mana gospodinei, care il cantareste dintr-o privire şi stie exact cum se va transforma mieluţul in bors, drob, fripturica sau alte delicatese. O friptura de miel la tava e momentul de varf al mesei de Paste. Pentru a obtine laude de la musafiri, friptura se face cu dragoste si atentie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *