Tânăra de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT DE LA SOCIETĂȚILE COMERCIALE AFLATE ÎN RELAȚIE CONTRACTUALĂ CU CASA NAȚIONALĂ DE PENSII PUBLICE
4 iunie 2023
Nicolae Ciuca: Guvernul va aproba majorarea salariilor din Educație!
7 iunie 2023

Tânăra de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Plopiș / Autoaccidentare fatală, pentru o minoră care circula pe bicicletă.

Luni, 5 iunie a.c., la ora 12.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea sălăjeană Plopiș s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au deplasat cu operativitate la fața locului, constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, o minoră localnică de 9 ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe un drum pietruit, în pantă, s-a speriat de un vehicul de tip A.T.V. condus din sens opus, de o tânără de 17 ani, din Plopiș, s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier, minora de 9 ani a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Șimleu Silvaniei au constatat că tânăra de 17 ani nu posadă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul de tip A.T.V. condus de aceasta era neînmatriculat.

Polițiștii din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier într-un dosar dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliția Sălaj

foto arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *