TÂNĂRĂ REȚINUTĂ PENTRU TÂLHĂRIE

Informare privind desfășurarea probei obligatorii a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2022)
22 iunie 2022
DELEGAȚIE DIN HAJDÚ-BIHAR, UNGARIA – VIZITĂ ÎN JUDEȚUL SĂLAJ
23 iunie 2022

TÂNĂRĂ REȚINUTĂ PENTRU TÂLHĂRIE

Ieri, 21 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, o tânără bănită de tâlhărie.

În fapt, ieri, 21 iunie, la ora 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați  de un tânăr, de 14 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, înainte cu câteva minute, în timp ce se deplasa pe strada Sfânta Vineri, a fost abordat de două persoane necunoscute, un bărbat și o femeie, iar femeia l-a amenințat că va folosi un cuțit dacă nu-i dă banii pe care îi avea asupra sa. De frică, acesta i-a înmânat femeii o bancnotă de 50 de  lei, după care cei doi au plecat.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că, persoana bănuită de comiterea faptei este o tânără, de 17 ani, din orașul Jibou.                                 

Tot, ieri, 21 iunie, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de tânără, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.