Taximetrist bătut și deposedat de autoturism

Șofer prins băut în Tihău
12 octombrie 2022
Cercetați pentru trafic de droguri
12 octombrie 2022

Taximetrist bătut și deposedat de autoturism

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au identificat două persoane bănuite de tâlhărie calificată, iar față de una dintre ele s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La data de 9 octombrie a.c., ora 23:03, polițiștii secției au fost sesizați. prin apel 112,  de către un bărbat, de 60 de ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în aceeași seară, aflat în timpul serviciului, a transportat cu taxiul doi clienți din municipiul Zalău până în localitatea Recea Mică. Ajunși în extravilanul localității Recea Mică, cei doi bărbați pe care i-a transportat, l-au agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele și l-au deposedat  de autoturism, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au întreprins investigații în vederea identificării  autorilor și localizării autoturismului furat.

În aceeași noapte, polițiștii au găsit autovehiculul abandonat în grădina unui imobil din localitate.

În urma investigațiilor de specialitate, la data de 11 octombrie a.c., au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba de doi bărbați, de 20 și 35 de ani, ambii din municipiul Zalău.

Față de tânărul de 20 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 12 octombrie, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiul Zalău și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.