TEPARI PRINSI IN ZALAU

Mihaela si Vladut s-au ales cu dosar penal
22 ianuarie 2014
VEZI AICI: UNDE SUNT AMPLASATE RADARE IN LUNA IANUARIE
22 ianuarie 2014

30 de persoane au fost conduse la audieri, de  catre procurorii DIICOT, dupa ce luni au avut

loc 20 de perchezitii in judetul Salaj, Covasna, Maramures, Satu Mare. Acestia sunt suspecti de savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat, prejudiciul cauzat fiind in suma de aprox. 600.000 euro, pana in prezent fiind identificate aproximativ cinzeci de parti vatamate.

 

 

9 invinuiti au fost retinuti pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentati cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a hotarat miercuri ca 3 dintre ei sa ramana in arest pentru urmatoarele 29 de zile, pentru patru s-a dispus masura obligarii de a nu parasi tara, iar doi se sustrag urmarii penale deocamdata fiind de negasit. Capul retelei sunt 3 barbati din Zalau, C.C.T, O.D., M.D cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, care cumparau de la diferite firme de pe raza judetului Salaj, Cluj, Satu Mare, Bihor, Brasov, Maramures, materiale de constructii cu file CEC sau bilete de ordin, fara acoperire, marfa pe care apoi le vindeau la jumatate de pret unor alti membri care detineau depozite, acestia la randul lor comercializandu-le pe piata neagra.

Daca vor fi gasiti vinovati risca sa faca inchisoare de la 10 la 20 de ani, pentru constituirea de grup infractional organizat si inselaciune in conventii.

Firma Cuprom din Zalau a primit o teapa de peste 150 de mii de Euro, dupa ce a livrat cupru de 100 de mii de Euro iar tirul a disparut fara sa mai ajunga la destinatie.

 

1 Comment

  1. Ionut Bartoș spune:

    Au fost prinși in baia mare cu intenția de a da un colet unui coleg de al meu de la Bistrița care vroia sa îl transporte la Londra pe suma de 7000 lei
    Sunt mai multe persoane păgubite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *