Tineri din Zalău, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

Cercetat penal de polițiștii de investigații criminale, pentru comiterea infracțiunii de furt
19 februarie 2024
Cercetat penal pentru distrugere, a cauzat un prejudiciu de
19 februarie 2024

Tineri din Zalău, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul de Investigații Criminale, au identificat un tânăr de 17 ani, care, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., ar fi forțat ușa unei vitrine frigorifice din incinta unui complex comercial din municipiul Zalău și ar fi sustras, din interiorul acesteia, mai multe băuturi carbogazoase, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 200 de lei.

Polițiștii din Zalău continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză.

Tot vineri, 16 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un tânăr de 20 de ani, din Zalău, care, în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2023, în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Zalău, ar fi sustras o haină, în buzunarele căreia se aflau o cheie de mașină, o țigară electronică și o pereche de căști, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.300 de lei.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 20 de ani. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *