Trei șoferi cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) va scoate la licitație
24 februarie 2020
Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor
24 februarie 2020

Trei șoferi cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Conducerea fără permis și conducerea sub influența băuturilor alcoolice au fost infracțiunile constatate de polițiștii rutieri la acest sfârșit de săptămână. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

►La data de 21februarie a.c., ora 13:55, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Șimleu Silvaniei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Șimleu Silvaniei, au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Mesteacănului, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

► În noaptea de 21 spre 22 februarie a.c., la ora 1:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat pe strada Gheorghe Lazăr, din municipiul Zalău, un autoturism avariat, condus de un tânăr de 22 de ani, din Zalău.

Din cercetări s-a stabilit că șoferul, în timp ce conducea autoturismul pe strada menționată a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

La testarea cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Altă faptă de conducere sub influența băuturilor alcoolice a fost constatată și de polițiștii din Jibou, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., în jurul orei 00.30. Un tânăr de 22 de ani, din Jibou, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul prin localitate, deși se afla sub influența consumului de alcool. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor materialul probator va fi înaintat cu propuneri legale unităților de parchet competente. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *