ULTIMA ORA. SOCANT. A DECEDAT ARS IN CASA

Femeie de 65 de ani lovita de o masina in apropiere de spitalul vechi
16 noiembrie 2021
SZILAGYI-LUKACS IBOLYA va fi condusă pe ultimul drum. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
17 noiembrie 2021

ULTIMA ORA. SOCANT. A DECEDAT ARS IN CASA

În urma cu putin timp pompierii din cadrul Garzii Cehu Silvaniei au fost solicitați sa intervină la un incendiu izbucnit la o casa in localitatea Doba. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la locuinta pe o suprafata de circa 150 m/p. În sprijin a fost solicitata o autospeciala de stingere cu apa și spuma din cadrul Detasamentului Zalău. Echipa de cautare salvare a identificat o persoana ( de sex masculin) in interiorul imobilului care era decedata. – cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

UPDATE: Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj: ” În această seară, la ora 20:35, polițiștii Inspetoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați despre izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Doba, comuna Dobrin.

La fața locului s-au deplasat poliția și mai multe autospeciale de pompieri, care au acționat pentru stingerea incendiului ce se manifesta pe întreaga suprafață a locuinței.

Din nefericire, în locuință a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care locuia la adresa respectivă.

Polițiștii împreună cu pompierii continuă cercetările pentru a afla cauza izbucnirii incendiului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *