Un tanar a fost prins cu 191 de km/h prin localitate

NU sunt cazuri confirmate de coronavirus în județul Sălaj!
6 martie 2020
Un sălăjean şi un braşovean, bănuiţi de furt, prinşi de poliţişti
6 martie 2020

Un tanar a fost prins cu 191 de km/h prin localitate

Cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul Truck Cam în localitate
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat astăzi un tânăr care circula cu viteza de peste 190 km/h, cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul Truck Cam, în localitate.
La data de 5 martie a.c, ora 16:13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F, prin localitatea Sălăjeni .
În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr, de 32 de ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul prin localitatea menționată, cu viteza de 191 de km/h.
Față de acesta, polițiștii au luat masura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.
Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.
Nu uitati! Cu cât viteza este mai mare, șocul produs de accident este mai mare , iar consecințele mai grave. Respectați limita legală de viteză pentru fiecare sector de drum! – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *