Vehicule puse sub măsura sechestrului, depistate de polițiștii sălăjeni

Condamnat la închisoare, depistat și încarcerat de polițiști
4 iunie 2024
Pompierii au intervenit la un bloc de langa piata agroalimentara de la Astralis
5 iunie 2024

Vehicule puse sub măsura sechestrului, depistate de polițiștii sălăjeni

Luni, 3 iunie a.c., la ora 15.00, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Ilișua, județul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate în aplicația eDAC, s-a constatat că față de autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani executorul judecătoresc a dispus măsura sechestrului, în baza unei proceduri judecătorești.

În cauză, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și au întocmit proces-verbal de depistare a autourismului față de care fusese dispusă măsura sechestrului.

Totodată, la aceeași dată, la ora 13.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din municipiul Zalău, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și remorcă.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că ansamblul de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani figurează sub măsura sechestrului, fiind întocmit proces-verbal de depistare, polițiștii procedând la reținerea certificatelor de înmatriculare, atât cel al autoturismului, cât și cel al remorcii.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie, este 112 – APEL DE URGENŢĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *