Votează Porolissum în competiția „Destinația Anului 2024”!

Dezvoltarea sectorului IT, în atenția administrației locale
23 aprilie 2024
ANAF a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală
24 aprilie 2024

Votează Porolissum în competiția „Destinația Anului 2024”!

🌟 Complexul Arheologic Porolissum a intrat în finala competiției „Destinația Anului 2024”, la categoria „Atracții cultural-educative”!

✒️ Consiliul Județean Sălaj, prin ADI-ITI Țara Silvaniei, a depus, în luna martie a acestui an, un proiect de promovare a celui mai valoros obiectiv turistic al județului: Complexul Arheologic Porolissum.

📌 „Porolissum este o adevărată comoară turistică nu doar a Sălajului, ci și a României. Calificarea în finala competiției „Destinația Anului 2024″ reprezintă o confirmare a valorii inestimabile a acestui sit arheologic și a potențialului său turistic. Complexul Arheologic Porolissum merită cu prisosință să câștige această competiție. De aceea, îi îndemn pe toți cei care iubesc Sălajul, iubesc istoria, cultura și natura, să ne sprijine în acest demers și să voteze pentru Porolissum. Împreună, putem transforma acest sit într-o destinație turistică de top pe harta României”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

🖱️ Pentru a vota, intrați pe site-ul www.destinatiaanului.ro , faceți click pe „Votează”, apoi alegeți destinațiile preferate din minim trei categorii. Continuați cu “Apasă pentru validarea votului!” din partea de jos a paginii, apoi introduceți o adresă de mail validă și bifați „Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile”. Pe adresa de mail folosită pentru vot, veți primi un link de confirmare pe care trebuie să-l accesați pentru a valida votul.

🔖 Complexul Arheologic Porolissum se găsește la categoria „Atracții cultural-educative”.

ℹ️ Destinația anului, o importantă platformă pentru promovarea turismului din România, organizează, anual, competiția cu același nume, în cadrul căreia publicul alege cele mai atractive, cele mai vizibile și cele mai iubite destinații turistice din țara noastră.

❗️ Câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției Destinația Anului vor fi anunțați în 21 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *