WOMEN LEADERSHIP FORUM, dedicat mediului de afaceri și rolului femeilor în societate

Începând cu data de 13 martie 2020, până la data de 4 mai 2020 inclusiv, se suspendă activitatea de judecată la Tribunalul Sălaj, urmând a fi soluţionate numai cauzele cu caracter urgent.
13 martie 2020
Către Reprezentanții tuturor Cultelor Religioase din județul Sălaj
14 martie 2020

WOMEN LEADERSHIP FORUM, dedicat mediului de afaceri și rolului femeilor în societate

Reprezentanti ai Organizatiei Patronilor Salaj au participat în perioada 4-5 martie împreună cu Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj la evenimentul WOMEN LEADERSHIP FORUM, dedicat mediului de afaceri și rolului femeilor în societate. Delegația de 21 de femei de afaceria fost condusă de cei doi vicepreședinți ai UNPR, Laura Ciuhu și Mihaela Rus, și a avut în componență femei de afaceri din Cluj, București, Bihor, Sălaj și Hunedoara.     Evenimentul a fost organizat în Varșovia de catre Ambasada României din Polonia, Association of the Employers of the Republic of Poland (PRP), International Forum of Women in Business and Science si Institutul Cultural Român din Varșovia în parteneriat cu Uniunea Națională a Patronatului Român si sub Înaltul Patronaj al Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei romane.     Deschiderea oficiala organizata la The Hearth, cladirea Warsaw Spire, etajul 38, in prezenta tuturor organizatorilor  a inceput cu un show de modă, in cadrul caruia au fost prezentate colecțiilor designerilor din România (Iulia Ghenea – textile și Emilia Tudoran – îmbrăcăminte) și din Polonia (colecția de folk design Aneta Larysa Knap), urmată de o paradă de prezentare a costumelor inspirate din folclorul românesc și polon, urmat ce un cocktail in cinstea celor prezenti.
     La evenimentul RO-PL Women Leaders in Business – „Go together! Grow faster!”, a vorbit H.E. Mr. Ovidiu DRANGA Ambasadorul Romîniei în Polonia, d-na Laura Ciuhu Vicepresedinte al UNPR, dl. Gheorghe Marian Cristescu Directorul Camerei de Comert Romano-Poloneze, si altii.
     A urmat evenimentul B2B/Speed dating între companii din Romania si Polonia, unde am stabilit legaturi directe cu firme poloneze conduse de oameni de afaceri polonezi sau romani, care au deschidere spre dezvoltarea relatiilor de business intre Romania si Polonia.
     Seara am fost invitati la Ambasada Romaniei din Varsovia, unde a fost organizată o primire oficiala a Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei romane, si Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, unde intr-o atmosfera deosebit de calda cele doua personalitati au adresat cateva cuvinte celor prezenti si au facut poze de grup. 

Alin Buza Presedinte OP Salaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *