Zeci de dosare penale soluţionate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale

Telefon mobil şi peste 1000 de euro recuperaţi de Poliţiştii Biroului de Ordine Publică
9 iulie 2021
Rezultatele finale, înregistrate în prima sesiune a Examenului Național de Bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor
9 iulie 2021

Zeci de dosare penale soluţionate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sunt în continuare la datorie şi acţionează pentru soluţionarea cazurilor, astfel încât cetăţenii să fie în siguranţă.

Astfel, în perioada 2-8 iulie a.c. au fost soluţionate 23 dosare penale, majoritatea au avut ca obiect infracţiuni contra patrimoniului.  

Activităţile desfăşurate au urmărit  documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciilor.

Exemplu:

Reţinut de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de furt calificat, faptă comisă la data de 5 iulie 2021, în municipiul Zalău.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că bărbatul ar fi pătruns într-o societate comercială, din judeţul Sălaj, de unde ar fi sustras un laptop, în valoare de 1250 euro. Prejudiciul a fost recuperat, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *