A revenit John CENA in WWE!

Handbal si volei la sfarsit de saptamana
28 ianuarie 2008
Ironman
Ironman Pro
17 februarie 2008

A revenit John CENA in WWE!

ztv John Cena, fostul campion WWE, a revenit în acţiune după o pauză de mai multe luni şi a câştigat Royal Rumble.
Intrat cu numărul 30 în competiţie, John Cena a ajuns să-şi dispute locul pentru Wrestlemania cu un mare rival, Triple H, sportiv pe care l-a eliminat în cele din urmă pentru a-şi adjudeca victoria.

Astfel, Cena are dreptul să-şi aleagă centura de campion pentru care va lupta la Wrestlemania 24 însă foarte probabil acesta îl va provoca pe Randy Orton pentru a-şi recupera centura de campion WWE.

Royal Rumble-ul din acest an a fost unul dintre cele mai grele din istorie, cu nume precum Mark Henry, Big Daddy V, Kane, Undertaker, Batista sau Khali, toţi cântărind peste 130 de kilograme fiecare.

De asemenea, ediţia din acest an i-a readus în ring pentru o scurtă perioadă şi pe legendarii Jimmy Super Fly Snuka şi Rowdy Roddy Piper.

Finaliştii din 2007, Undertaker şi Shawn Michaels, au avut ghinionul de a intra chiar primii în competiţie în acest an şi au fost eliminaţi, Undertaker fiind scos din joc de un sweet chin music marca Shawn Michaels, sportiv care a fost eliminat apoi de Ken Kennedy.

Edge şi-a păstrat titlul de campion mondial în faţa lui Rey Mysterio după o luptă în care Mysterio a fost de mai multe ori foarte aproape de a obţine numărătoarea pin până la trei, iar Edge a avut nevoie de intervenţia în două rânduri a lui Vickie Guerrero pentru a ajunge să-şi răpună adversarul cu spear executat din săritură.

Randy Orton şi-a păstrat centura de campion WWE după ce l-a învins pe Jeff Hardy cu un RKO efectuat în momentul în care Hardy se pregătea să încheie lupta cu un twist of fate.

Ric Flair continuă şirul senzaţional de victorii cu un succes obţinut împotriva lui MVP printr-un figure four leg lock, iar JBL l-a învins prin descalificare pe Chris Jericho după ce acesta din urmă a folosit un scaun, iar apoi şi-a atacat violent adversarul fiind foarte aproape de a-l sugruma cu ajutorul unor cabluri.

Următorul pay-per-view, ultimul dinainte de Wrestlemania, este No Way Out, o gală care va avea loc pe 17 februarie, la Las Vegas.

Sursa "AMOS News"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *