Andrei a reusit si dovedit ca se poate face performanta si la scoala si in sportul de performanta

Ionut Albert sportivul lunii iunie la sala de fitness Dracula Gym
29 iunie 2024
Popa Ioan din nou in activitate la ACS Ringul Salajean Zalau
15 iulie 2024

Andrei a reusit si dovedit ca se poate face performanta si la scoala si in sportul de performanta

El este Florian Andrei, tanarul de 19 ani care a reusit si dovedit ca se poate face performanta si la scoala si in sportul de performanta. A absolvit la Colegiul Național „Silvania” profil Filologie Engleză intensiv in aceasta vara. A luat bacul cu media 9,23 si recunoaste ca este mandru de media pe care a obtinut-o.
Haideti sa vedem ce ne-a raspuns Andrei la urmatoarele intrebari:

-Cum ai reușit sa te concentrezi pe competiții și în același timp sa și înveți?
-Să îmi împart timpul între sport și liceu a fost destul de dificil din cauza programului meu foarte aglomerat. În toti cei 4 ani de liceu am avut 2 antrenamente pe zi, unul dimineata, unul seara la Cluj, unde fac naveta Zalau-Cluj de 4/5 ori pe saptamana, plus cele 6/7 ore pe zi petrecute la scoala. Deseori ajungeam la 21 seara acasa si ma puneam sa invat, desi eram foarte obosit dupa scoala, 2 antrenamente si un drum dus-intors Zalau-Cluj Napoca. Intr-adevar evenimentul de pe 24 Mai a necesitat implicarea mea totala, insa am incercat sa nu neglijez scoala.

-Cui dorești sa ii mulțumești pentru reușitele tale?
-În primul rând țin să le mulțumesc doamnelor profesoare Forț Corina și Tuduce Ioana, pentru toată îndrumarea și pregătirea pentru examenul de bacalaureat. Totodată îi mulțumesc domnului director Morar Florin deoarece, mi-a oferit toate condițiile pentru a obține aceste rezultate.

-Ce planuri de viitor ai?
-Cel mai probabil îmi voi continua activitatea sportivă, unde încă, consider că mai am foarte multe de realizat și dovedit. Din toamnă îmi voi începe studiile la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj și voi începe cursurile de antrenor de Box și Kickboxing la CNFPA în București.

-Ce mesaj ai pentru tinerii care spun ca nu au timp sa facă sport din cauza ca trebuie sa învețe la școală?
-De mic mi s-a spus din partea multor antrenori faptul că nu poți face școală și sport de performanță în paralel. Mesajul meu pentru toți părinții și toți tinerii este să îmbine sportul cu învățatul deoarece vor avea doar beneficii și satisfacții. Totodată, îmi doresc ca toți tinerii să știe că orice vis poate deveni realitate dacă își doresc și muncesc cu adevărat pentru el.

-Și în încheiere ce vei face vara aceasta?
-Cel mai probabil voi fi în sala de antrenament deoarece, în perioada următoare am niște meciuri foarte importante în străinătate. După meciul de la Zalău am primit oferte din Bosnia, Turcia, Malta și Rusia, iar acum urmează să văd pe care le voi accepta. Primul va fi în luna August în Bosnia și Herțegovina.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *