Aparat masaj anticelulitic la sala Dracula Gym

Campioana – Roxana a castigat un tricou personalizat Dracula Gym
25 noiembrie 2022
ÎN LUNA IANUARIE CONCURS LA SALA DRACULA GYM
6 ianuarie 2023

Aparat masaj anticelulitic la sala Dracula Gym

Aparat de masaj excepțional care scapă de celulită, reduce țesutul adipos, îmbunătățește circulația sângelui și este extrem de relaxant. Aparatul de masaj oferă o soluție ideală pentru persoanele care nu au timp pentru exerciții obositoare pentru a-și îmbunătăți aspectul.
Scopul principal al masajului cu role este în primul rând reducerea greutății și o silueta subțire. Pe lângă pierderea în greutate, masajul cu role are succes și în combaterea celulitei și a vergeturilor. Dispozitivul este folosit și pentru leziuni osoase, cum ar fi fracturi și entorse.
Încălzirea profundă prin razele infraroșii ajută la eliminarea organismului de excesul de grăsime, compuși toxici și apă, care duc la formarea „pielei de coajă de portocală”. Având în vedere faptul că razele ajung în zonele afectate de celulită de două ori mai adânc, iar țesuturile sunt încălzite de 10 ori mai intens, terapia cu infraroșu are mult mai mult succes decât orice metodă convențională.
Radiația infraroșie îmbunătățește circulația sângelui și astfel furnizează cele mai mici capilare cu substanțe nutritive. Acest lucru este necesar pentru a începe procesul de reparare a pielii. Arderea eficientă a țesutului adipos este un efect al temperaturii corporale crescute cauzată de expunerea la infraroșu. Căldura în infraroșu are și un efect analgezic și relaxant. Ele ameliorează perfect tensiunea și elimină durerile musculare.

Ne gasiti pe Bulevardul Mihai Viteazul NR 51, la Casa de Moda, etaj 3 (langa LIDL Zalau).

Facebook: https://www.facebook.com/groups/DRACULAGYM

Pentru informatii sau programari va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744247263.

Partener media ZTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *