Campioana Remat Zalau versus vicecampioana

Programul optimilor din Cupa Romaniei de minifotbal
20 februarie 2012
Campioana Remat Zalau versus vicecampioana
21 februarie 2012

Campioana Remat Zalau versus vicecampioana

Campioana României la volei masculin, Remat Zalău va întâlni miercuri, 22 februarie 2012, pe teren propriu, formaţia băimăreană Ştiinţa

 

Explorări. Partida se va disputa la sala de sport a Liceului cu Profil Sportiv „Avram Iancu” din Zalău de la ora 18 şi va fi difuzată în direct de postul de televiziune DIGI SPORT 2. Tehnicianul principal al oaspeţilor, Marius Botea ne-a declarat că mizează pe obţinerea unui punct la finalul acestei confruntări. „Voleibaliştii de la Explorări sunt în faţa unei confruntări dificile, cu o echipă foarte bună, care a demonstrat lucruri deosebite, atât în partidele din Liga Campionilor, cât şi în confruntările naţionale. Chiar dacă jucătorii Remat-ului sunt foarte valoroşi şi au multă experienţă, vom încerca să facem un joc cât mai bun şi să oferim publicului un spectacol voleibalistic deosebit. Sperăm, dacă se poate, să obţinem un punct din acest meci”, a precizat Marius Botea.

De partea cealaltă, antrenorul principal a grupării de la poalele Meseşului, polonezul Mariusz Sordyl, a susţinut: „Sunt optimist în ceea ce privesc şansele de a câştiga acest meci, care sperăm că va fi unul foarte bun pentru noi. Sunt convins că ne vom menţine ridicat nivelul de joc pe tot parcursul confruntării”.

Partida dintre Remat Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare contează pentru cea de-a XXI etapă a Campionatului Naţional de Volei Divizia A1 Masculin. 

Adela Mureşan,

Ofiţer de presă Remat Zalău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *