Campionat de Powerlifting in Alba Iulia

Cupa ISU
ISU invingatori pentru a doua oara la Cupa A.S.P.R.
3 noiembrie 2009
CAMPIONATUL NATIONAL DE POWERLIFTING, JUNIOARE, 2009
2 decembrie 2009

Campionat de Powerlifting in Alba Iulia

Powerlifting Pe 28 si 29 noiembrie la Alba Iulia in sala de sport a Colegiului National HCC se va desfasura primul campionat national de powerlifting destinat

 

 

juniorilor si seniorilor. Spunem primul pentru ca e primul desfasurat pe aceste categorii de varsta, sub egida federatiei de profil infiintata la data de 1 iunie anul curent. Pentru cine insa are capacitatea de a privi retrospectiv activitatea in acest domeniu, competitia la care va asteptam este rodul acumularii unor experiente competitionale din ultimii 5 ani. Saltul calitativ si cantitativ pe care suntem convinsi ca-l veti observa in toate categoriile de sportivi care vor participa va fi dovada vie ca uneori e suficient sa crezi in cauza unui fenomen care tine de sportul adevarat ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.

Ovidiu Panazan : Cei care vor, pot sa vada pe viu lucruri extrem de spectaculoase , concretizate in multe sute de kilograme ridicate de cei mai puternici oameni din Romania iar in multe cazuri, vor fi peste ceea ce se poate vedea pe posturile de televiziune de profil. La aceasta competitie majaora a Federatiei Romane de Powerlifting vor participa peste 100 de sportivi din toate colturile tarii si se vor lupata pentru titlul de cel mai puternic roman pe 11 categorii de greutate masculin si 10 categorii de greutate feminin, in conditiile prezentei active a Agentiei Nationale Anti-Doping, ceea ce va certifica corectitudinea competitiei cel putin din punctual de vedere al folosirii de substante interzise in sportul de performanta.

Ioan Fratila: Speram sa avem alaturi de noi si de aceasta data dar si de acum inainte , institutiiile reprezentative ale municipiului Alba Iulia dar si ale judetului Alba precum si diversi sponsori interesati ca impreuna sa punem umarul la dezvoltarea acestui fenomen aflat intr-o continua crestere.

FEDERATIA ROMANA DE POWERLIFTING

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *