Campionatul National de Powerlifting Alba Iulia 2009

CAMPIONATUL NATIONAL DE POWERLIFTING masculin, seniori 2009
2 decembrie 2009
Hercules logo
ORAR DE SĂRBĂTORI la sala de fitness HERCULES GYM
26 decembrie 2009

Campionatul National de Powerlifting Alba Iulia 2009

Powerlifting Dupa fiecare competitie de powerlifting desfasurata la Alba Iulia se demonstreaza ca aici e capitala sporturilor de forta din Romania. Numarul mare de sportivi participanti

la toate categoriile de varsta si greutate, numarul mare de spectatori ai competitiei si girul autoritatilor locale si judetene fata de competitie au convins inca o data ca sportul de care vorbim este din ce in ce mai apreciat. Din punctul de vedere al organizarii sigur ca mai sunt lucruri de perfectat si suntem constienti de faptul ca ne asteapta in anul urmator competitii pe care le vom organiza si mai bine. Indiscutabil ca prima competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Powerlifting a avut caracteristicile unei competitii de tinuta meritandu-si titulatura de cel mai bun concurs organizat pe aceasta linie pana acum la Alba Iulia. Suntem convinsi ca in orice lucru pe care-l faci ca au existat oameni nemultumiti ba de una ba de alta. E normal pe undeva sa nu poti sa-i impaci pe toti. A fost evident o experienta prin care s-a demonstrat o data in plus ca se pot face lucruri importante si cu resurse financiare putine. Lucrurile au fost clare de la bun inceput desi pe parcurs am ramas fara sala de competitie reusind sa o reobtinem prin comunicare corecta cu institutiile abilitate, lucrurile au fost corecte si fata de sportivi in sensul in care ceea ce am promis am facut oferind diplome, medalii si tricouri de campion celor care le-au meritat prin rezultatele obtinute.

In viziunea noastra tot ceea ce s-a creat in jurul miscarii in sens pozitiv sunt evidentiate de rezultatul sportiv si nu de altceva. Povestile, barfele, zvonurile nu fac altceva decat sa demonstreze o data in plus ca cine nu poate ridica greutati ridica vorbe fara acoperire. Noi vom merge inainte asa cum am facut-o si pana acum cu toate aceste chestiuni. Competitiile organizate de-a lungul timpului as vrea sa vorbeasca mai des in locul nostru decat comunicatele de presa. Una peste alta valoarea sportivilor a invins orice alt aspect care ar putea sa apara in jurul acestui fenomen. Un lucru pentru noi e clar, acest sport nu se poate construi decat pe baza de caracter si vom opera in virtutea acestui principiu.

Pentru cei care se indoiesc de faptul ca la Alba Iulia vor mai avea loc competitii de profil mesajul este fara echivoc e abia inceputul. Atata vreme cat exista valoare sportiva fenomenul va fi in continua crestere si daca cineva a fost atent la ceea ce s-a intamplat in cadrul competitiei destinate juniorilor stie deja ca viitorul nu poate decat sa ajute aceasta miscare sportiva. Apa a inceput sa curga si cu siguranta isi va gasi o cale. Le multumim tuturor celor care au inteles sa sprijine aceasta competitie si paradoxal si celor care au inteles sa o discrediteze, cel putin asa pe viitor federatia de profil stie pe cine se poate baza si pe cine nu. Desigur ca performanta va vorbi si in acest domeniu chiar daca uneori se crede ca poti ascunde realitatea in cateva vorbe. Multumim reprezentantilor media care au reflectat corect evenimentul si ne exprimam dezamagirea fata de cei care in loc sa intrebe au presupus. Pentru Federatia Romana de Powerlifting urmeaza un an 2010 in care primul loc il vor detine mereu sportivii. Cine intelege asta bine, cine nu intelege sau nu crede va avea suficient timp la dispozitie sa observe ca nu se va face niciodata rabat de la calitate. Nu va fi niciodata vreo competitie perfecta insa vom incerca de fie care data sa fim corecti fata de toti cei implicati in aceasta miscare indiferent de rolul si locul acestora in parteneriatul pentru performanta.

Federatia Romana de Powerlifting

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *