Campionatul National de Powerlifting juniori,junioare Alba Iulia 29 mai 2010

Campionatul National de culturism Master, de Fitness juniori, de bodyfitness junioare la Zalau
26 mai 2010
Culturism
Rezultatele Campionatului National Zalau 05.06.2010
6 iunie 2010

Campionatul National de Powerlifting juniori,junioare Alba Iulia 29 mai 2010

PowerliftingSala de sport a Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, sambata 29 mai, locul in care s-au intalnit speranta unor rezultate bune si realitatea unor performante sportive care sa dea continuitate activitatii noastre.

Campionatul National de Powerlifting destinat juniorilor si junioarelor a fost din foarte multe puncte de vedere unul dintre cele mai importante competitii organizate sub egida Federatiei Romane de Powerlifting .

 

Competitia organizata cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret , a Universitatii 1 Decembrie 1918 (multumiri in special d-lui Rector Achim Moise si Prof. Victor Costea) si a Directiei Judetene pentru Sport (director Darlosan Dorin) a demonstrat o data in plus ca pentru un sport individual cu resurse limitate in comparatie cu sporturile de echipa rezultatele sunt demne de luat in seama.

Au fost prezenti 50 de sportivi si sportive provenind de la mai multe cluburi sportive din tara, de asemenea regiunile istorice fiind si de aceasta data bine reprezentate. Dincolo de rezultatele obtinute, Campionatul National de Powerlifting destinat juniorilor si junioarelor a reprezentat un test important in vederea participarii Romaniei la Campionatul Mondial de juniori din Cehia.

Competia a fost din acest punct de vedere dadatoare de sperante vis-à-vis de obiectivele propuse pentru sfarsitul acestei veri cand credem ca putem obtine un rezultat important la Campionatul Mondial destinat juniorilor.

Campionatul National privit in ansamblul sau e o declaratiei de perseverenta dar si o imbogatire a resurselor umane pe care acest sport le poate accesa oricand. Acest concurs face parte dintr-o constructie care pe termen mediu si lung va produce la nivel continental si nu numai rezultate de care toti veti fi mandri intr-o perioada in care putine lucruri mai fac apel la ideea de demnitate nationala.

De fiecare data Federatia Romana de Powerlifting multumeste atat celor care au participat la organizarea competitiei cat si celor nu au facut-o. Ambele parti au dat in final o zi in care 50 de oameni si-au masurat forta.

Biroul de presa

F.R. Powerlifting

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *