Codrin Florin Boldor, unul dintre cei mai mici oameni face fitness

„CUPA VAILOR” – ediția 48
17 mai 2016
GRATUIT O CANA DRACULA GYM
28 mai 2016

Codrin Florin Boldor, unul dintre cei mai mici oameni face fitness

Unul dintre cei mai mici oameni din Salaj a hotarat sa practice sportul pentru a deveni

mai puternic. Nu e o gluma, mai ales ca este vorba despre tanarul Codrin, care are o boala rara (acondroplazie)si din aceasta cauza el la maturitate a crescut doar pana la 1,3 m. Plin de optimism a inceput antrenamentele de fitness la sala Dracula Gym si chiar daca nu poate folosi unele aparate din cauza ca este scund, acesta nu a renuntat si face exercitii individuale pentru corpul lui. Daca pentru altii, majoritatea exercitiilor pot fi executate fara nici o problema, pentru Codrin este o provocare chiar si urcatul pe aparate mai inalte, dar el s-a adaptat, iar cu un program personalizat si intens, in trei saptamani,  a reusit sa execute 20 de flotari. Colegii de sala il admira pentru ambitia lui si Codrin si-a facut repede prieteni, deoarece este o persoana sociabila, placuta si cu mult umor.

 

Reporter: -Buna Codrin. Unde te-ai nascut si cati ani ai?

Codrin: -M-am nascut in Zalau, chiar in perioada revolutiei, deci am 26 de ani.

Reporter: -Cu ce te ocupi?

Codrin: -Nu am un loc de munca, insa fac voluntariat de 2 luni la Fundatia Noro Asociatia Prader Willi, unde ma simt util si apreciat. Incep la ora 10:00 dimineata si ma ocup de copiii care au nevoie de ajutorul meu, iar cei de la personal sunt niste oameni minunati.

Reporter: -De ce ai inceput sa faci sport?

Codrin: -Cand am fost copil faceam exercitii de kinetoterapie  si fotbal. Problemele de sanatate m-au obligat sa fac o pauza, dar pentru ca iubesc sportul si miscarea mi-am zis sa fac ceva in acest sens.

Reporter: -Care a fost motivul pentru care ai ales sala Dracula Gym?

Codrin: -L-am cunoscut pe Arni si i-am scris ca am vrea sa ma inscriu la sala ca sa imi maresc masa musculara, pentru un corp mai sanatos si frumos.

Reporter: -Cum te descurci cu exercitiile?

Codrin: -Sunt unele aparate pe care nu le pot folosi din cauza staturii mele, dar ma ajuta prietenul meu Arni care gaseste solutii ca sa am un antrenament complex si complet.

Reporter: -Care exercitii favorite?

Codrin: -Imi place sa lucrez la brate, dar am invatat ca trebuie antrenate toate grupele musculare. La inceput nu mi-au placut flotarile, dar acum dupa ce am progresat am ajuns sa fac 40 de repetari.

Reporter: -Ce vrei sa faci pe viitor?

Codrin: -Vreau sa continui sa lucrez cu copiii cu nevoi speciale, deoarece ma simt folositor si imi da si o satisfactie sufleteasca, dar vreau sa continui antrenamentele la sala Dracula Gym si de ce nu sa particip la competitiile organizate de acest club.

Reporter: -Ce le recomanzi celor care in momentul de fata nu fac sport?

Codrin: -Bucurati-va ca puteti face sport indiferent de varsta sau statura.

Reporter: -Poti sa divulgi adresa ta de facebook pentru cei care vor sa ia legatura cu tine?

Codrin: -Bineinteles, cei care vor sa ma contacteze ma gasesc pe facebook la adresa Florin Codrin Boldor

Reporter: -Un utlim mesaj din partea ta?

Codrin: -Prin sport pe langa sanatate castigi si prieteni. Multumesc.

 

VEZI VIDEO [click aici]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *