Elevii claselor a IX a liceului API participa la Campania” Salvati copiii prin sport „

Hiphop
Scoala de dans Hip Hop
14 octombrie 2010
break
One Way to the hip hop culture a 4-a editie 13 Noiembrie Zalau
11 noiembrie 2010

Elevii claselor a IX a liceului API participa la Campania” Salvati copiii prin sport „

Campania” Salvati copiii prin sport „continua si in aceasta saptamana cu clasele de a IX a liceului A.P.I. Reamintim ca aceasta campanie isi propune constientizarea importantei miscarii in viata copiilor, tinerilor si a adultilorr. In cursul acestei saptamani vor participa la ora de fitness care se desfasoara

in sala de fitness Hercules Gym, profesoara de sport Alina Cozac si doamna directoare Crisan Simona. Perioada in care se va desfasura acest proiect va fi de cateva luni si va continua si in 2011.

Reamintim ca toate clasele de a IX a  de la toate liceele vor participa la aceasta campanie pentru a promova sportul si miscarea.

Sportul poate fi practicat la orice varsta. Miscarea fizica ne pastreaza tonusul muscular, dorinta de viata precum si puterea de munca. Lipsa miscarii fizice duce la sedentarism si la aparitia nenumaratelor boli cauzate de acesta. Fie ca este vorba de programe de slabire, tonifiere generala, mentinerea formei fizice, recuperare medicala sau dezvoltare si remodelare corporala, programele de fitness se pot adapta tuturor varstelor, chiar si celor mai inaintate.

Conditia reusitei, sunt salile de fitness care au antrenori specializati, bine pregatiti. Acestia stiu sa alcatuiasca un program individualizat de exercitii si pot supraveghea pregatirea astfel incat cele 45 – 60 minute de miscare sa fie benefice pentru sanatatea si forma fizica.

Stres, sedentarism, frustrari si lipsa de pofta de viata, iata cateva din „problemele” pe care ai putea sa incerci sa le scoti din viata ta cu ajutorul unor ore de fitness, aerobic sau tae bo.

Pe viitor sunt vizate si scolile gimnaziale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *