Fitness pentru copii la sala Dracula Gym

INCREDIBIL! CODRIN A REUSIT SA RIDICE O GREUTATE IMPOSIBILA PENTRU EL
23 februarie 2021
Echipa Dracula Gym va ureaza o primavara frumoasa
8 martie 2021

Fitness pentru copii la sala Dracula Gym

Circula un zvon ca ridicatul greutatilor afecteaza cresterea, lucru care nu este adevarat. In primul rand un copil nu poate ridica greutati mari deasupra capului. In al doilea rand cresterea in inaltime este dictata de genetica, adica daca parintii sunt scunzi sunt sanse mici sa creasca un copil foarte inalt.
Lipsa unei alimentatii adecvate, odihna insuficienta si consumul de substante hormonale pot influenta negativ cresterea in inaltime, de aceea recomandam abonamentele de personal trainer la sala Dracula Gym pentru monitorizarea corecta a sportivilor in perioada de dezvoltare.
Avand o experienta de peste 30 de ani in fitness ma bucur cand ma intalnesc cu fosti sportivi care au crescut in inaltime contrar zvourilor ca fitness ul afecteaza cresterea in inaltime.
La sala Dracula Gym se pot face inscrieri pentru copii care doresc sa practice fitnessul, atat pentru slabire cat si pentru tonifiere. Varsta minima recomandata este de 10 ani.

„Multe persoane considera ca ridicarea de greutati de la o varsta frageda poate afecta ritmul cresterii. Este acceptat ca un adevar general valabil, pentru ca pare a fi o explicatie plaubila. Daca intinderile si exercitiile pentru ligamente si incheieturi te ajuta in crestere, aplicarea de presiune are efectul advers, nu-i asa?

Toata aceasta grija cu privire la crestere se refera la tineri si adolescenti. Ridicarea de greutati, daca este facuta corespunzator, ajuta la o dezvoltare armonioasa a corpului. Prin urmare, corpul nu functioneaza chiar asa cum am mentionat anterior, aplicarea de presiune nu are efectul de a stopa cresterea. Organismul se va dezvolta atat cat trebuie, in functie de genetica, indiferent de forma de exercitiu fizic aleasa. Daca nu era asa, cum altfel culturisti renumiti precum Lou Ferrigno si Arnold Schwarzenegger au fi putut sa ajunga la inaltimea pe care o au?” sursa https://cotidiene.eu/2015/01/12/ridicarea-de-greutati-afecteaza-cresterea/

Ne gasiti la sala Dracula Gym etaj 3, din incinta Casei de Moda(chiar langa LIDL).
Pentru informatii si inscrieri puteti suna la numarul de telefon 0744247263.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/DRACULAGYM si pagina https://www.facebook.com/draculafitness

Partener media ZTV



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *