Jocurile Olimpice Tokyo 2020

ALIN A CASTIGAT UN MAIOU PERSONALIZAT DRACULA GYM
27 martie 2019
Jandarmii salajeni la „Fight for glory”
19 aprilie 2019

Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Cincizeci și șase de ani după organizarea Jocurilor Olimpice, capitala japoneză va găzdui pentru a doua oară o ediție de vară, între

24 iulie și 9 august 2020. Jocurile din 1964 au transformat radical țara. Potrivit organizatorilor evenimentului în 2020, Jocurile Olimpicei XXXII din epoca modernă vor fi „cele mai inovatoare organizate vreodată și se vor baza pe trei principii fundamentale de transformare a lumii: lupta pentru binele personal (realizarea personalității Cel mai bun); acceptarea reciprocă (unitate în diversitate); și transmiterea unei moșteniri pentru viitor (conectarea la mâine) „.

 

 

Alinierea cu reformele promovate de Agenda Olimpiada 2020, Jocurile de la Tokyo vor utiliza cât mai multe locuri de competiție existente, și anume cele construite pentru Jocurile din 1964, cum ar fi prestigiosul Nippon Budokkan pentru judo, Parcul Baji Koen pentru evenimente ecvestre și la Gimnaziul Național Yoyogi pentru handbal. Stadionul Național Tokyo, unde vor fi organizate ceremoniile de deschidere și închidere și competițiile de atletism, va fi complet modernizat și înlocuit cu o nouă arenă.

 

Japonia a fost un teren olimpic de la Jocurile de vară din 1964, care au fost primele care au fost organizate în Asia. În 2020, țara va găzdui cea de-a patra partidă, dacă vom include Jocurile de iarnă din 1972 în Sapporo și din 1998 în Nagano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *