Maria Marincas a slabit 7,5 kilograme intr-o luna la sala de fitness Dracula Gym

Au sosit noile bare olimpice la sala Dracula Gym
6 august 2020
Codrin Florin Boldor va fi operat miercuri
11 august 2020

Maria Marincas a slabit 7,5 kilograme intr-o luna la sala de fitness Dracula Gym

Maria Marincas este o tanara care a reusit sa slabeasca 7,5 kilograme intr-o luna la sala de fitness Dracula Gym. Ea a recunoscut ca din cauza alimentatiei neadecvate a ajuns sa aiba probleme cu greutatea corporala. Dupa un program de antrenament individualizat si o dieta saraca in calorii a reusit sa slabeasca si sa tonifieze musculatura, acum a inceput al doilea program de antrenament si spera sa scape de inca zece kilograme in luna urmatoare.
Reporter: -Buna Maria. Cum te simti acum dupa ce ai pierdut cele 7 kilograme?
Maria: – Buna! După ce am slăbit cele 7 kg, mă simt mult mai increzătoare în forțele proprii. Dacă pană acum vedeam surplusul de kilograme ca și un „munte greu de urcat” acum cred că voi reuși înarmată cu răbdare desigur.
R: -Tu ai mai parcurs un program de slabit in trecut?
M: – Da, am mai parcurs un program de slabit în trecut și pot sa spun că a dat roade. În timp realtiv scurt am reusit să scap de 34 de kg, fapt care m-a făcut să apelez din nou la unul.
R: -De ce ai luat atat de mult in greutate, unde ai gresit?
M: -Pot să spun că lipsa efortului fizic din timpul pandemiei, stresul și mancarea bazată pe carbohidrați în special, au contribuit masiv la o creștere în greutate.
R: -Cum a fost aceasta luna de antrenament?
M: Această lună de antrenament a fost destul de grea în special trecerea bruscă de la sedentarism la exerciții cu greutăți si multe repetări, însoțite desigur si de dietă.
R: -Cate antrenamente faci pe saptamana?
M: Pe săptămană fac 5/6 antrenamente.
R: -Ce ti se pare cel mai greu pe programul de slabire?
M: -Dieta mi se pare cel mai greu lucru, dar ma consleaza gandul ca si colegii mei de antrenament au o alimentatie sanatoasa
R: -Ce iti place sa faci cel mai mult in sala?
M: – Am mai multe exerciții preferate dar daca ar fi sa aleg cateva acestea as fi : presa de picioare, rotirile de bazin la helcometru, bricegele, aparatul de aductori, flexiile la picioare, abdomenele… cam tot ce însemana talie, abdomen si picioare
R: -Ai inceput al doilea nivel de antrenament, cat este de greu?
M: -Da, l-am început de 2 zile. Este mult mai greu, serii mai multe , repetări mai multe dar simt ca lucreaza foarte bine toate grupele de muschi.
R: -La ce alimente a fost cel mai greu sa renunti in aceasta perioada?
M: – Ohoo, am o listă lungă. Sucuri, prajeli, alimente de tip fast food, paine, cipsuri si dulciuri. Dar nu pot să zic ca mi-a fost greu. Mami m-a sustinut în toata perioada aceasta. Si-a adaptat si ea dieta la a mea si acum gatim sanatos impreuna.
R: -Cat vrei sa slabesti in aceasta luna?
M: – Mi-am propus ca luna acesta să slabesc 10 kg.
R: -Ce le recomanzi tinerelor cu probleme de greutate?
M: – Stiu că este o perioada dificilă si cu pandemia multi tineri au luat kilograme in plus însă le recomand cu draga inima sala de fitness si antrenamentele cu instructor personalizat. Nu doar că scapi de kilograme in plus, te tonifiezi sau pui masa musculara dar iti ofera o stare de bine si legi prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *