Vedetele fotbalului si culturismului au facut „show” la Zalau

Meci de fotbal intre Federatia Romana de Culturism si Legendele fotbalului romanesc – partea 2
22 aprilie 2019
Legendele fotbalului si culturistii au jucat un meci caritabil pentru Arni
24 aprilie 2019

Vedetele fotbalului si culturismului au facut „show” la Zalau

Sute de salajeni au ales sa fie de duminica floriilor la sala sportului din Zalau, unde pentru fostul sportiv de performanta zalauanul

Arnold Schlachter, a avut loc un meci amical intre Federatia Romana de Culturism si Fitness si Federatia Romana de Fotbal. Un spectacol indedit in care cele 2 federatii s-au unit pentru viata.

 

Copii au fost cei care au deschis evenimentul printr-un turneu de minifotbal, apoi au urmat sportivi de talie internationala care au facut o demonstratie de culturism si finess BOGDAN FARCAS, FERI ANDRASONI, REMUS HEREDEU, GEORGIANA PADURE, COZMA ALEXANDRA, ELENA HALACU.

Legendele  fotbalului romanesc MIREL RADOI, MIODRAG BELODEDICI, JEAN VLADOIU, ADRIAN MIHALCEA, LUCIAN SANMARTEAN au raspuns prezent la evenimentul caritabil si au jucat o partida frumoasa cu prietenii lui Arni, echipa formata din culturisti.

Sotia lui Arni, a deschis meciul si a pasat mingea de fotbal: „Va multumim tuturor ca ati ales azi in zi de sarbatoare sa fiti alaturi de noi. Arni ma rugat sa va transmit un mesaj din partea lui, va multumeste pentru sustinere si pentru tot ce ati facut in aceasta perioada pentru familia noastra. Va iubim.”

Toncean Gabriel presedintele Federatiei de Culturism si Fitness: -Ne-am unit azi cele 2 federatii pentru a fi alaturi de Arni. Sustinem astfel de cauze si impreuna vrem sa il ajutam sa se intoarca sanatos acasa.

Anca Schlachter, sotia lui Arni: -Am vrut sa incheiem sirul evenimentelor intr-un mod mai deosebit cu acest meci. Ne bucuram ca federatiile au fost prezente aici, pentru a ne sustine sa luptam in continuare.

ELENA HODACU campiona miss bikini: -M-am alaturat si eu, iar impreuna cu colegii am participat cu ganduri pozitive la eveniment, pentru ca Arni sa ajunga cat mai repede acasa.

LUCIAN SANMARTEAN : -Am venit cu drag pentru o cauza nobila, ne bucuram sa fim aici si vrem sa ajutam si noi.

La final toti spectatorii au coborat din tribune, au cerut autografe si i-au asaltat cu poze pe idolii lor.

Multumim celor care ne-au ajutat la realizarea acestui eveniment: Federatia Romana de Culturism si Fitness, Federatia Romana de Fotbal, Pro Nutrition, Primaria Municipiului Zalau, Crucea Rosie Salaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Ambulanta Salaj, Briliant Parc, Simex, Avril, Ady Com, Lex Guard Security, Dia Guard, Power Media, Tipografia Tehnoprint, Meses Security.

Presei salajene: Radio Romania Actualitati, Kiss Fm, Salajul Pur si Simplu, Graiul Salajului, Salajeanul Tv, Magazin Salajean, Salajul Liber, Sportul Salajean, Ziarul de Salaj, Realitatea Salajeana.

Multumim de asemenea si echipei  Dracula Gym care s-a implicat trup si suflet pentru instructorul lor favorit Arnold Schlachter, celor care au facut poze Sebastian Ciho, Spinu Ovidiu Cristian, Dan Culic si Claudiei Simon pentru filmare,

VA MULTUMIM DIN SUFLET, DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE, VA IUBIM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *