TAE BO
TAE BO
5 martie 2008
Remat Zalau – Ex. Baia Mare 1-3
12 aprilie 2008

Piata de antrenori

                                       În ciuda semnalelor ztvde alarmă trase de conducătorii fotbalului românesc în vederea înlăturării scandalurilor, etapa a 26-a din Liga I a adus două demisii importante de antrenori.

Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Vaslui, şi Gigi Mulţescu, antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, şi-au părăsit echipele după ce acestea au pierdut meciuri importante pe teren propriu.

După FC Vaslui – Steaua Bucureşti 0-1, Dorinel Munteanu a fost acuzat de patronul Adrian Porumboiu că a cedat meciul pe linie politică, Aurel Marinescu, impresarul lui Dorinel Munteanu, fiind un important reprezentant la PNG, partidul condus de finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Astfel, după ce şi-a acuzat conducerea tehnică şi jucătorii de blat şi a anunţat că Dorinel Munteanu avea o primă importantă dacă învingea Steaua, Adrian Porumboiu a purces la demiterea tehnicianului vasluian.

În schimb, Gigi Mulţescu, antrenorul lui Dinamo Bucureşti, a renunţat singur după ce echipa a jucat slab în meciul cu CFR Cluj de acasă şi a cedat cu 1-2, ratând şansa de a reintra în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

Demisia lui Gigi Mulţescu a fost aprobată de conducătorii clubului Dinamo astfel că echipa va fi condusă în continuare de Cornel Ţălnar, clasica soluţie de avarie în Ştefan cel Mare.

Ţălnar va conduce pe Dinamo până când se va alege un nou antrenor principal, cele mai vehiculate variante fiind Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Cristiano Bergodi şi chiar Mircea Rednic.

Totuşi, pe banca lui Dinamo ar putea apărea un nume surprinzător, Ionuţ Chirilă, tehnicianul care a crescut generaţia lui Florentin Petre, Hâldan sau Tararache.

 

Sursa "AMOS News" 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *